Rabu, 11 Julai 2012

Majlis Perkahwinan Ezatul

Pada 7 Julai 2012 baru ni, Nour telah menghadiri majlis perkahwinan sahabat Nour di Jerantut...Sahabat ni namanya Ezatul dan Nour kenal masa kami form 6 di SMK Clifford dulu....tentu ramai yang tau kan sekolah ni kat mane almaklumlah sekolah Siti Nurhaliza...


Nour pergi bersama Along & adik Nour...agak jauh juga la rumah Ezatul dalam sejam setengah la dari rumah Nour....Best sangat dapat jumpa kawan lama...diaorang pun terkejut sebab Nour yang duk jauh sanggup datang...hehe memang Nour suka attend wedding orang kawen ni....

Nour memang akan pegi mana-mana wedding kawan-kawan kalau dijemput dan xde aral pada masa tu....klu xjemput x pegila weh malu ler......bukan pe masa ni la boleh jumpa kawan-kawan yang terpisah sekian lama...kira macam reunion kecil la kan... ni gambar yang sempat Along Nour snap aritu.


Pasangan pengantin Ezatul & Suaminya


Nour dan teman bergambar bersama pasangan pengantin


Nour doakan semoga Ezatul dan Rizal bahagia hingga ke syurga dan dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah. AMIN....


2 comments:

Asksn0w berkata...

saya suke pergi kenduri kawin sebab dapat makan! haha :'D

nour berkata...

@Asksn0w
Makan tu salah satu sebab juga untuk pergi kenduri kawen...hehehe...

 
Copyright 2012 © Reserved to Arimaliamsi Design By Cik Nurfarah