Jumaat, 13 Julai 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua..
Nour ingin mencuba nasib untuk join Contest MEGA2012 Hazwan Hairy
Terima kasih buat Munirah Zahari sebab invite Nour untuk join contest ni.

 

Klik header di atas kalau nak join contest ni.

Ni plak header Nour yang direka oleh Cik Farah




Header Nour ni simple je.Maksud header Nour ni adalah Nour sukakan kebebasan seperti rama-rama yang terbang bebas dan warna hijau adalah warna favourite Nour.











6 comments:

♥Cik Nurfarah♥ berkata...

iiii

Ca Cik Duyung berkata...

gud luck awak! :)

nour berkata...

@Ca Cik Duyung
TQ...:-)

nour berkata...

@♥Cik Nurfarah♥
Hai....

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

nour berkata...

@MISS Z BERCELOTEH
TQ Miss Z for ur support...6t saya like header Miss Z juga..

 
Copyright 2012 © Reserved to Arimaliamsi Design By Cik Nurfarah