Isnin, 30 Disember 2013

Berkelah di Sungai Congkak

Aassalamualaikum dan Salam Sejahtera semua........

Ni entry terakhir buat tahun ni... jadilah daripada takde kan... hehe... Pada 21 Disember 2013, Nour dan geng2 RA pergi berkelah di Sungai Congkak... release tension katakan setelah busy menghadap kerja yang tak pernah habis....huhu...Tak mau tulis banyak2 just layan je la gambar2 yang disediakan ini...hehe...

Ni gambar semasa di rumah Kak Sri Wani sebelum bertolak ke Sungai Congkak

Kesian sekali dengan kumbang yang terpaksa tolak troli yang agak berat..

SubhanAllah cantik pemandangan di sini..

Dah sampai apalagi posing la...

Wajah-wajah excited biler nampak sungai..

Sessi membakar ikan dan ayam

Lepas mandi makan lah apalagi...Erk alhamdulillah kenyang....

Posing lagi setelah packing barang2 untuk dibawa balik

Tetiba ada kumbang menyelit la plak

Posing di pintu masuk sebelum pulang

Seronok sekali-sekala keluar dengan officemate macam ni...dapat mengeratkan lagi ukhwah yang terjalin.. Nak pi jauh2 tak mampu dan ada kekangan masa jadi pilih tempat dekat2 je la nak hepi2 dengan diaorang.. Thanks so much buat Kak Sri Wani sebab tolong masak kan kami Nasi Beriani, Nasi impit, rendang, kek marble, kek karamel dan bahan-bahan untuk BBQ..Tak lupa buat pembantu Chef Ayin & Kasmera yang banyak membantu.. Terima kasih juga buat Akma, Anne, Iera, Ieqa, Ct dan Wan yang sporting...
 Big Smileys



2 comments:

Azmor Toyota berkata...

pegi x ajak...hahahaha...
jeng jeng jeng..

nour berkata...

@Azmor Toyota Haha.. ingat sape la tadi...Orang pegi dengan kawan2 la...malas nak ajak Uda maklumlah busy sokmo....hehehe...

 
Copyright 2012 © Reserved to Arimaliamsi Design By Cik Nurfarah