Selasa, 25 Disember 2012

Wedding + Reunion

Tahniah buat temanku Mala yang melangsungkan perkahwinannya baru-baru ni.. Nour, Noha, Ain & Widad pergi bersama ke Seremban 2 dengan menaiki public transport je apalagi komuter & teksila maklumlah takde kereta sebab masing-masing belajar lagi.. Kami pergi awal nak teman pengantin berinai..hehe..

Jom layan gambar-gambar yang sempat diambil masa perkahwinannya.

Gambar bersama Mala sebelum akad nikah
Gambar bersama pasangan pengantin selesai akad nikah
Nour, Noha, Ain & Widad bergambar bersama Mala yang gorgeous
Sebahagian sahabat Nour yang turut hadir
Bersama tetamu comel Iman Hadif yang merupakan "anak sedara" kami.
 Seronok sangat sebab dapat jumpa kawan-kawan lama masa degree haritu.. Dapatlah melepas rindu walaupun tak semua hadir..huhu... Kalau nak tau inilah first wedding classmate degree yang Nour dapat hadir sebab sebelum ni asyik ada hal je...bertembung dengan class la, sedara kawen la dan macam-macam la lagi...

Selamat Pengantin Baru buat Mala & Abang Rashdan dan semoga bahagia hingga ke syurga. 
Nour doakan “Barakallahu lakuma, wa baraka ‘alaikuma, wa jama’a bainakuma fi khair” 



3 comments:

Widad Ali berkata...

Chumel!...

nour berkata...

Hehe..Tq..follow la blog ni..

nour berkata...

@Widad Ali
tq follow...

 
Copyright 2012 © Reserved to Arimaliamsi Design By Cik Nurfarah